Frissen Fejérből

2021.08.09. 16:03

Ezért nem működnek a lámpák a Palotai úton

Hétvége óta nem működik két közlekedési lámpa Székesfehérváron, a Palotai úton.

S. Töttő Rita

Fotó: S. Töttő Rita / Fejér Megyei Hírlap

A legforgalmasabb csomópontokon, a Piac tér és a pláza melletti jelzőlámpákat kell nélkülözniük a gyalogosoknak és az autóknak, buszoknak egyaránt. Nagyon oda kell figyelniük ezért a közlekedőknek ezekben a kereszteződésekben! Megkérdeztük a Városgondnokságot, mi az oka annak, hogy napok óta nem működnek a lámpák. Bozai István városgondnok elmondta: ahogy azt lapunk is megírta, egy autó okozott balesetet szombaton a buszpályaudvaron.

Fotó: S. Töttő Rita / Fejér Megyei Hírlap

Eddig tisztázatlan okból kifolyólag, szemtanúk elmondása szerint nekiment a korlátnak, amely elválasztotta az autós és a gyalogos forgalmat. Szerencsére senki nem sérült meg, ellenben műszaki problémákat okozott a baleset: a korlát kitörése mellett a lámpák is meghibásodtak. A megrongálódott jelzőlámpák javításának ma délután állt neki az alvállalkozó. Bozai István azonban hangsúlyozta: a lámpa teljes helyreállításáig – a nagyfokú rongálódás miatt – pár nap türelmet kérnek a közlekedőktől. Fokozott óvatossággal közelítse meg tehát mindenki ezeket a szakaszokat!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában