Frissen Fejérből

2021.08.24. 10:00

Extrém sport is szerepelt a Polgárdi Nyári Fesztivál programjai között

Fergeteges hangulat uralkodott hétvégén a településen: lezajlott a négynapos Polgárdi Nyári Fesztivál. Nagy sikere lett az Exatlon-versenynek és a tehetségkutatónak is.

Héjj Vivien

Kicsik és nagyok körében egyaránt nagy sikert aratott az Exatlon-pálya

Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

Eseménydús hétvége áll a polgárdiak mögött: a négy napon át tartó Polgárdi Nyári Fesztivál igazi felüdülés volt a hosszú, otthon töltött hónapok után. A programsorozat első napján az ügyességi és extrém sport kapta a főszerepet. A televízióból már jól ismert Exatlon-versenyt idéző pályán három korcsoportban próbálhatták ki magukat a vállalkozó szellemű gyerekek és felnőttek. Az esemény sztárvendége az Exatlon Hungary címen futó realityből ismert Gelencsér Tímea volt, aki 2019-ben a legjobb női versenyző lett.

Este a humor és a zene kapta a főszerepet: a Batthyány ligetben felállított színpad előtt hatalmas tömeg várta a látványos show-elemekkel színesített koncertet.

Kicsik és nagyok körében egyaránt nagy sikert aratott az Exatlon-pálya
Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

A rendezvény második napján, augusztus 20-án, a hagyományos Szent István-napi ünnepi műsor mellett színvonalas koncertek várták az érdeklődőket, míg szombaton a bimbózó tehetségekre irányultak a ref­lektorok. Szombaton tartották ugyanis a Seuso Tehetségkutató Gálát. A zsűri – Kissné Rév­falvi Andrea, Farkas Erzsébet és Nagy Péter János – három órán át hallgatta a színvonalas produkciókat.

Nem volt könnyű dolguk, hiszen minden fellépő nívós előadással készült. Az ítészek döntése alapján végül a fődíjat Szabó Roland László nyerte, övé lett a győztes dal. A Szeretem Polgárdit Egyesület által felajánlott közönségdíjat Tóth-György Viktória Karolina vehette át. A Clara Voce Vegyeskar felajánlásával a „Tiszta hang” díjat színvonalas produkciójával Domonyi Anita érdemelte ki. Az esemény utolsó napján ismert előadók fergeteges koncertjét élvezhette a közönség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában