Frissen Fejérből

2021.08.13. 15:15

Eszik vagy isszák a marketinget? – Sajtótájékoztatón jártak a fehérvári fiatalok

Marketinges leszek! – Ma már egyre több fiatalban érik meg ez az elhatározás. Ehhez kapcsolódva hirdettek tábort Székesfehérváron.

Szanyi-Nagy Judit

Egyelőre még a kamerának azon az oldalán állnak a gyerekek…

Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

Mit jelent az exponálás? Milyen egy jó sajtófotó? Miként készülnek a hírműsorok? Mennyire berendezett egy rádióstúdió? Hogyan nyomtatható egy print lap? Kérdések, amelyeknek válaszaira sokan kíváncsiak – de legfőképpen azok, akiket érdekel a média, a kommunikáció világa. Így volt ezzel több, hét és tizennégy év közötti fiatal is, akik az elmúlt napokban ezeken a területeken bővíthették ismereteiket.

Egyelőre még a kamerának azon az oldalán állnak a gyerekek…
Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

A Marketinges leszek! elnevezésű tábort a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ szervezte meg a Motívum Kulturális Egyesülettel együttműködve a Felsővárosi Alkotóházban. (Három táboruk közül ez volt az egyik.) A résztvevők ennek keretében látogattak el a Fehérvár Televízió és a Vörösmarty Rádió stúdiójába, valamint csütörtökön a Városházára, ahol Cser-Palkovics András polgármester informálta őket egy sajtótájékoztató menetéről. Az általános iskolás korú gyermekek megismerkedtek a közgyűléseken használt elektronikus szavazórendszerrel, illetve a kistanácsteremben alkalmazott online kommunikációs eszközökkel is.

Az elöljáró székéből vagy éppen azon kívülről, de többen is kijelentették: szívesen dolgoznának a jövőben riporterként vagy kommunikációs területen…

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában