Frissen Fejérből

2021.08.03. 07:20

A Nádasd-zászló Borsodnádasdra került

Az együttműködést 1997-ben azzal a céllal hozták létre, hogy a Nádasd nevű települések közt kulturális kapcsolatot teremtsenek. A kötelék töretlen!

V. Varga József

Zászlóátadás, majd könnyes búcsúzkodás zárta a programokat

Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

Csallóköznádasd, Borsodnádasd, Mecseknádasd, Nádasd és Nádasdladány szövetsége kiállta az idők próbáját. A helységek 23. találkozóját az idén a Fejér megyei Nádasdladány hozta tető alá. A szombat és a vasárnap egymás megismeréséről, a barátság ápolásáról, a szórakozásról szólt. Kiváló műsorok sorjáztak, a közös vacsorákon a jóízű beszélgetésekre is jutott idő, a záró zenés-táncos búcsúest felhőtlen vígsággal telt. A küldöttségek részt vettek a felújított Nádasdy-kastély vasárnapi ünnepélyes átadóján, s az első csoportos tárlatvezetéseken.

Zászlóátadás, majd könnyes búcsúzkodás zárta a programokat
Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

Orbán József, a közalapítvány elnöke a hétfői búcsúzáskor beszámolt a kuratórium reggeli üléséről, melyen az öt település polgármestere egyöntetűen kifejezte szándékát az együttműködés folytatását illetően. Varga Tünde, Nádasdladány elöljárója, a csallóköziek által korábban készített Nádasd-zászlót ünnepélyes keretek közt adta át a következő találkozó lebonyolításáért felelős település, Borsodnádasd első emberének, Kormos Krisztiánnak. Viszontlátásra! – így köszöntek el egymástól a randevúzók.

[embed]https://www.feol.hu/kozelet/helyi-kozelet/ladanyban-talalkoztak-a-nadasd-nevu-telepulesek-5158946/[/embed]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában