Frissen Fejérből

2021.08.18. 07:30

A legtöbb döntést üdvözli a VÁLASZ elnöke

A múlt héten tartott rendkívüli közgyűlésen született döntésekkel kapcsolatban tartott sajtótájékoztatót a VÁLASZ elnöke.

Baráth Eszter

Juhász László, a VÁLASZ elnöke

Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

Juhász László a nemzeti hitvallással kapcsolatos nyilatkozat összefüggésében kiemelte, a VÁLASZ küzd azért, hogy augusztus 15-e, Nagyboldog­asszony napja nemzeti ünnepnappá váljon. A Várfal parkban létrejövő játszótérrel kapcsolatban elmondta, a döntés a közbiztonság szempontjából sem elhanyagolható. A szeptemberben kipróbálható elektromos busszal összefüggően a menetrend körül lezajlott változtatásokról elmondta, szerinte elhamarkodott volt a visszaállítás.

Juhász László, a VÁLASZ elnöke
Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

Juhász László kiemelte, kis lépés, de üdvözlendő a hamarosan kihelyezésre kerülő fáradtsütőolaj-gyűjtők kérdése. A multifunkcionális sportcsarnok feltételes közbeszerzéséről is döntöttek, amiről elmondta, az építőipari árak világszerte magasak, egy 100 százalékosan állami forrásból épülő, a várost szolgáló beruházást csak támogatni lehet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában