Ön hogy reagált volna?

2021.07.06. 20:00

Gyanútlan sétáló hölgy fenekére csapott egy férfi Bicskén, feljelentés lett belőle

A minap egy fiatal nő arról számolt be közösségi oldalán élő videó formájában, hogy bántalmazás áldozata lett.

Déri Brenda

Fotó: pixabay,com

Éppen fülhallgatóval a fülében sétált egyedül, amikor egy közeledő pár férfitagja rácsapott a fenekére, miközben elsétált mellette. A fiatal hölgy ledöbbenve tapasztalta, hogy mi történt, majd számon kérte a számára idegen férfi viselkedését. A férfi párja – aki szintén tanúja volt a történteknek – kedvese védelmére kelve azt állította, hogy ő volt az, aki meglegyintette a hölgy fenekét, miközben elhaladtak mellette.

Bevonta a rendőrséget is

Miután a sértett nem hátrált és szembesítette a pár mindkét tagját azzal, hogy tudja, a férfi tette – arrogáns és agresszív viselkedés áldozata lett, trágár szavakkal és kifejezésekkel illeték őt. Ezt követően rendőrt hívott a helyszínre, akik kiérkezve igazoltatták a feltételezett elkövetőt és párját, majd a rendőrőrsre mentek, hogy felvegyék a sértett vallomását, aki feljelentést kívánt tenni az ügyben. A jegyzőkönyv felvétele után a sértett távozhatott – szeméremsértés és bántalmazás miatt tett feljelentést. A történtek következő lépcsőfoka a hamarosan esedékes szembesítés lesz, ugyanis az idegen férfi és párja tagadnak mindent.

Az esettel kapcsolatban lapunk felkeresett néhány ismert személyt, hogy mit gondolnak a fentiekről.

Kelemen Nikolett, rúdtáncos a következőt nyilatkozta:

Fotó: FMH-archív

– Ez egy igen kényes téma, főleg mivel elég furcsa világot élünk jelenleg. Úgy gondolom, hogy nagyon fontosak a körülmények, azonban a rendőrségi eljárást túlzásnak érzem e téren. Persze meglehet, hogy más 100%-ig jogosnak érzi, én viszont nagyon szabad szellemű vagyok. Sok mindent tapasztaltam már, és sokkal durvább dolgok is történtek velem, mint egy fenékre csapás.

Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

Andrássy Máté színművész és Demeter Bence öttusázó ellenkező véleményt alkottak, mindketten egyetértettek abban, hogy teljes mértékben jogosan cselekedett a sértett hölgy.

Andrássy Máté (középen)
Fotó: FMH-Archív (NN)

A színművész ennyivel egészítette ki a fiatal sportolót: – Ha ez kell ahhoz, hogy ezek a férfiak, akik ilyet tesznek visszább vegyenek és legközelebb ne kövessenek el hasonló dolgokat, minél több ilyen cikket szeretnék olvasni, mert szomorúnak találom, hogy a legtöbb nő, aki áldozatul esik ennek, nem csinálja végig a procedúrát, mert félnek a következményektől, illetve idő- és energiaigényes a rendőrségi eljárás folyamata.

A hölgy beszámolóját a történtekről az instagramon, IDE kattintva tekintheti meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában