Frissen Fejérből

2021.07.20. 13:00

Énekes, táncos, zenei produkciókat várnak a polgárdi tehetségkutató gálára

A Seuso Tehetségkutató Gálát a Polgárdi Nyári Fesztivál programjai sorában augusztus 21-én, szombaton 17 órától rendezik meg a Batthyány ligetben.

V. Varga József

Egy táncos produkció még 2019-ből

Fotó: STG

Újra itt az alkalom, hogy aki kellő elhivatottságot és bátorságot érez magában, színpadi fellépésen mutassa meg tehetségét – áll Polgárdi Város Önkormányzata és a Szeretem Polgárdit Egyesület felhívásában. Az idén ismét megrendezik Polgárdiban a tehetségkutató gálát, melyre énekes, táncos, zenei produkciókat várnak. A jelentkezései feltételek sorában szerepel a 10 és 99 év közötti életkor, nincs külön megkötés: egyéni vagy csoportos műsorszámokat is várnak.

Az est házigazdája Bebe lesz
Fotó: Bebe/Facebook

A színpadi műsorban való fellépéshez egy telefonnal felvett, maximum 3 perces videót kérnek a produkcióról, melyet augusztus 6-án 12 óráig kell elküldeni a [email protected] e-mail címre. A szervezők minden jelentkezővel felveszik a kapcsolatot, aztán jöhet is a nagy nap, a műsorszám előadása (maximum 5–6 percben) augusztus 21-én, szombaton 17 órakor a Batthyány liget szabadtéri színpadán.

Egy táncos produkció még 2019-ből
Fotó: STG

A produkciókat háromtagú szakmai zsűri és természetesen a közönség értékeli. A tehetségkutató gála műsorvezetője és egyben az est házigazdája Bebe lesz, aki dalaival is szórakoztatja majd a nagyérdeműt.

Hajrá, a szervezők várják a nevezéseket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában