Frissen Fejérből

2021.07.22. 11:00

Csaknem száz Fejér megyei hallgató végzett Győrben

A Széchenyi István Egyetemen több mint 1600 hallgató tett sikeres záróvizsgát a most záruló félévben. Közülük csaknem száz fiatal Fejér megyéből érkezett a győri intézménybe.

Hancz Gábor

Szeptember elején folytatódik

Fotó: Széchenyi István Egyetem

A hallgatók életében talán a legfontosabb pillanat, amikor többéves erőfeszítésük eredményeként ünnepélyes külsőségek között átvehetik oklevelüket. A koronavírus-járvány miatt tavaly nyáron és idén februárban nem kerülhetett sor ilyen eseményekre a győri Széchenyi István Egyetemen, a mostani tanév végén azonban már igen. A művészeti, az egészség- és sporttudományi, a jogi, az építész-, építő- és közlekedésmérnöki, valamint az Apáczai Csere János Kar már megtartotta ünnepségét, s a sort a további négy kar szeptember elején folytatja.

Szeptember elején folytatódik
Fotó: Széchenyi István Egyetem

Az intézmény kilenc karán 1600-an szereztek diplomát a 2020/2021-es tanév második félévében. Szép számmal vannak köztük Fejér megyei hallgatók is: összesen 94-en. Ennél többen csak a Győr-Moson-Sopron, a Veszprém, a Vas és a Komárom-Esztergom megyeiek vannak a győri friss diplomások körében. A végzettek az átadóünnepségeken arra tesznek esküt, hogy megszerzett tudásukat embertársaik javára, népük és hazájuk dicsőségére fordítják, és szakadatlanul gyarapítják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában