Közlekedési sorozat

2021.06.13. 11:30

Veszélyes fehérvári útkereszteződések nyomában – Terítéken a Mészöly Géza – Szabadságharcos út (videó)

Portálunkon a jól megszokott közlekedési sorozat mellett, ahol csúcsforgalomban autózunk Fehérváron, egy újabb sorozatot indítunk, ahol az olvasóink által megszavazott veszélyes fehérvári útkereszteződéseket vesszük szemügyre egy oktató segítségével.

Bagotai Zsanett

Fotó: Bagotai Zsanett / feol.hu

Első állomásunk a Mészöly Géza utca és a Szabadságharcos út kereszteződése, ahová Szabó István székesfehérvári gépjárművezető oktató kísért el minket. Vizsgaútvonal révén a szakember naponta jó párszor elhalad ezen az útszakaszon, úgy ahogy sokan mások is, akik a városban közlekednek. Mint ismert a Szabadságharcos út irányából érkezőnek Stop táblájuk van, ám igencsak nehézkes a kilátás, ezért is ítélhették balesetveszélyesnek ezt a kereszteződést olvasóink. Ahogy István is mondja, ha ez még nem lenne elég, minden irányban zebra van, így a gyalogosokra is kiemelt figyelmet kell fordítani. A jelenlegi helyzetben pedig útépítési munkálatok is folynak, ami csak fokozza a nehézségét az áthaladásnak.

Szabó István videónkban bővebben mesélt arról, milyen veszélyek leselkedhetnek ránk ebben a kereszteződésben, illetve hogyan kéne szabályosan és biztonságosan átjutni rajta. Tartsanak velünk jövő héten is, amikor egy újabb helyszínre látogatunk el a szakemberrel!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában