Frissen Fejérből

2021.06.22. 07:40

Tizenkilenc sportközgazdász vehette át diplomáját Székesfehérváron

A Budapesti Corvinus Egyetem fehérvári campusának diplomaosztóján 19 frissen végzett sportközgazdászt ünnepeltek szűk körben.

Szűcs Zsuzska

Egy híján húszan vehették át diplomájukat

Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

A diplomaátadót az Alba Regia Sportcsarnokban tartották hétfőn. A mesterképzés normál és duális formában is abszolválható, többek között a Budapesti Honvéd SE, a The Path Sports Management, illetve az Újpest FC támogatásával. Ezzel a leendő sportközgazdászok igazán gyakorlat- és élményorientált képzésben vehetnek részt.

Egy híján húszan vehették át diplomájukat
Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

A rendezvényt András Krisztina szakfelelős nyitotta meg, és köszöntötte a képzés harmadik végzős évfolyamát. Mészáros Attila fehérvári alpolgármester fontos gondolatokkal engedte útjukra a frissdiplomásokat. A beszédek után a hallgatók teljesítményét oklevelekkel jutalmazták. Kiváló tanulmányi eredményért öt diák kapott jutalmat. Az úgynevezett Beváltott Duális Ígéret Díját Gacs Péter Gábor, illetve Gyurcsányi Fanni Dóra vehette át. Ők a kiváló diploma megszerzése mellett a duális partnereknél is kiemelkedő munkát végeztek.

A Jó Döntés Díjat – amelyet, a sportközgazdász szakot sikeresen abszolváló, illetve a város és az ország életében is meghatározó sportteljesítményt nyújtó diák kapja– Erdély Csanád a Hydro Fehérvár AV19 és a magyar válogatott jégkorongcsapatának játékosa vehette át.

Végül Büki Ádám olimpiai reménység, biatlonista került díjazásra, aki aktív sportolói pályafutása mellett tudatosan építi a sportolói élet utáni karrierjét is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában