Sport

2021.06.19. 11:00

Térítésmentes futófoglalkozás a Haleszban

Díjmentes foglalkozások és futópróbák várják a sportolni vágyókat a Halesz ligetben a Honvéd Szondi SE és az önkormányzat együttműködése révén.

BE

A Székesfehérvári Futók Köre jövő héttől minden kedden a Halesz ligetben kialakított futókörnél várja a kezdő és haladó futókat egyaránt. December 28-ig minden kedden – amennyiben az időjárás lehetővé teszi – a Honvéd Szondi SE szakembereinek segítségét kérhetik azok, akik ezeken a napokon 17–19 óra között a park kondigépeihez érkeznek.

Östör Annamária egészségügyi és sporttanácsnok kiemelte, itt az idő, hogy a járvány viszonylagos elmúlását követően összeszedjük magunkat testben, lélekben. Ehhez nyújthat segítséget az induló program.

A Honvéd Szondi SE elnöke, Szentes László hangsúlyozta, futni és egészségesnek lenni már nem életkor és nem versenysport kérdése. A futókör is minden korosztály képviselőit várja.

A kezdeményezés keretében Kékesi Mihály, Halász Tímea, Szatzker Csaba és Kovács József Csaba pályafutásuk során szerzett tapasztalatukkal a fokozatosság elvére építve segítik a résztvevőket. A lakosság saját felelősségre vehet részt a programban, mivel a helyszínen egyenként egészségügyi felmérésre nem lesz lehetőség. Esetleges egészségügyi probléma esetén a részvételt megelőzően javasolt szakorvossal, háziorvossal egyeztetni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában