Mozogni jó!

2021.06.19. 15:00

Sportolj, Palotaváros!

A sport összehozza az embereket. A Cselekvő Fehérvár program Csapó utcai nyárindító rendezvényét erre építették. A focibajnokság díjait Juhász Roland válogatott labdarúgó adja át, akivel közönségtalálkozón lehet majd beszélgetni, fotózkodni.

FMH, VV

Színes nyárindító napra várják a Palotavárosban élőket június 27-én, vasárnap 10 órától a Csapó utcai játszótéren. A rendezvény a Cselekvő Fehérvár közösségfejlesztő programban valósul meg. A részleteket Viza Attila önkormányzati képviselő, a rendezvény védnöke és Szontaghné Kovács Erika közösségfejlesztő pénteken sajtótájékoztatón ismertette a helyszínen.

Amint elhangzott: a Sportolj, Palotaváros! névre keresztelt nyárindító nap célja, hogy a lakóterületen élő embereket közösséggé kovácsolják. Hiszen a sport olyan tevékenység, amely összehozza az embereket, kicsiket és nagyokat egyaránt, akár sportolóként, akár szurkolóként.

A nyitány a labdarúgásé lesz, felnőtt és gyermek (U15-ös) kispályás focibajnokságot is rendeznek, melyekre a tízfős csapatok jelentkezését június 24-ig várják a [email protected] e-mail-­címen vagy a 06-30-458-4926-os telefonszámon. Az ünnepélyes eredményhirdetést 13 órára időzítették, a díjakat Juhász Roland válogatott labdarúgó adja át – a kiváló játékos, edző a ceremónia után közönségtalálkozón vesz részt.

A családi dzsembori ezt követően veszi kezdetét arcfestéssel és csillámtetoválással, lufihajtogató bohóccal. Ezeken kívül népi játszóház, euro jumping és rekeszmászás szórakoztatja majd az aprónépet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában