Frissen Fejérből

2021.06.10. 07:05

Kétkerekűeket kaptak a sárszentágotai polgárőrök

Az új szolgálati járműveket Cseh István, a Megyei Polgárőr Szövetség elnöke, valamint a Fejér Megyei OPSZ szakmai vezetése adta át ünnepélyes keretek között kedden délelőtt, a helyi polgárőrség irodájának udvarán.

Korondy Tamás

Munkába álltak az új járművek

Fotó: önkormányzat

„A helyi polgárőr-egyesület a második robogóját is megkapta!” – így fejezték ki örömüket a sárszentágotai polgárőrség tagjai, hogy az idén a Sárszentágotai Polgárőr Egyesület, valamint a Mezőszentgyörgyi Polgárőr Egyesület egy-egy robogót vehetett át, ami segíti bűnmegelőzési munkájukat, a települések kül- és belterületein való járőrözéseiket.

Munkába álltak az új járművek
Fotó: önkormányzat

Mint azt a csoport beszámolójából megtudtuk, Cseh István a robogók átadásakor hangsúlyozta, mindkét egyesület rendelkezik már egy-egy járművel. Ezen támogatással lehetővé válik a páros motoros szolgálatok adása az érintett településeken. Cél a szolgálataikat végző polgárőrök mobilitásának fejlesztése – fogalmazott a Megyei Polgárőr Szövetség elnöke.

A sárszentágotai egylet egyúttal megragadta a lehetőséget, és jelezte, hogy folyamatosan várják a tagjai körébe az új jelentkezőket, akik havi 1 vagy 2 alkalommal szívesen részt vennének a kistelepülés közbiztonságának megőrzésében, illetve erősítésében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában