Iskolásoknak

2021.06.01. 07:00

Idén nyáron is tábort szervez a Herosz Állatotthon

Idén nyáron is megszervezi napközis táborát általános is kolásoknak a HEROSZ.

FMH

Júniusban, júliusban és augusztusban is lesz egy-egy turnus, ahol a gyerekek játékos keretek között tanulhatnak az állatvédelem fontosságáról, az állatok gondozásáról, a menhely napi munkájáról. A résztvevőket jelentkezési sorrendben fogadják. A HEROSZ nyári tábora rendkívül népszerű, 1995 óta minden nyáron megszervezik. Az idei turnusokat 2021. június 21. és 25., július 12. és 16., illetve augusztus 9. és 13. között tartják a Takarodó út 5. szám alatt. A táborra, a naponta reggel 9 és délután 15 óra között tartó foglalkozásokra 2–8. osztályos tanulókat várnak, a járványvédelmi szabályok betartásával. A résztvevők játékos formában ismerkednek az állatvédelmi egyesületek, szervezetek munkájával, a menhely lakóival, tanulják az állatokkal való helyes bánásmódot, valamint lesznek kutyakiképzési, egészségügyi, állattartási, állatvédelmi ismeretek és sok egyéb más programpont. A szülőknek nyilatkozniuk kell arról, hogy a gyermekük egészséges. Az ehhez szükséges dokumentumot és a jelentkezési lapot kitöltve szükséges elküldeniük elektronikus formában a [email protected], vagy postai úton a 8000 Székesfehérvár, Takarodó út 5. címre.

A jelentkezési határidő az első turnusnál 2021. június 14., a másodiknál 2021. július 5., a harmadiknál pedig 2021. augusztus 2. Egy-egy turnusban 15 főt tudnak fogadni, érkezési sorrendben. További részletekért és a szükséges, letölthető dokumentumokért keressék fel az állatotthon honlapját, a https://www.fehervariallatotthon. hu/hu/hir/allatvedelmi-napkozis-tabor-herosz-fehervari-allatotthonban-2021 internetes címen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában