Koronavírus Fejérben

2021.05.07. 07:00

Az oltási regisztrációt segítik majd a gépek, amit a Szent György Kórház kapott

Támogatási szerződést kötött a Fejér Megyei Önkormányzat és a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház csütörtökön délelőtt.

Baráth Eszter

Molnár Krisztián és Bucsi László kötötte meg a megállapodást

Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke és Bucsi László, a székesfehérvári kórház főigazgatója ünnepélyes keretek között írták alá csütörtök délelőtt az 500 ezer forintos támogatásról szóló támogatási szerződést. Az összeget a kórház két laptop vásárlására fordítja, amellyel a megye önkormányzata a tömeges oltás adminisztrációs terheinek csökkentéséhez kíván hozzájárulni.

Molnár Krisztián és Bucsi László kötötte meg a megállapodást
Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

Molnár Krisztián beszédében kiemelte az egészségügyi dolgozók rendkívüli munkáját. Hozzátette, időnként megkérdezik a főigazgatótól, mivel tudnának hozzájárulni áldozatos munkájukhoz. Mint mondta, most is ez történt, így jött létre a támogatási szerződés. Bucsi László köszönetét hangsúlyozta a megye, illetve a város által nyújtott segítségért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában