Otthonfelújítás

2021.04.20. 15:30

Új lehetőséget keres a városgondnokság

Hétfőn jelentette be a székesfehérvári városgondnokság építéskivitelezés csoportja, hogy mostantól lakossági megrendelésre is teljes körű generálkivitelezést vállalnak – számlával, szerződéssel és garanciával.

S. Töttő Rita

Az Otthonfelújítási program megvalósításában próbál segíteni a városgondokság

Fotó: FMH Illusztráció

Az Otthonfelújítási program 2021 keretein belül egyedülálló lehetőség kínálkozik a lakások és családi házak felújítására. Az elszámoláshoz viszont nagyon fontos, hogy mind az építőanyagokról, mind a munkadíjakról számla és szerződés álljon rendelkezésre. A városgondnokság építőipari részlege ezért, illetve a csökkenő bevételek ellensúlyozására vállal lakossági kiszolgálást, és nem utolsósorban a piaci szakipari tevékenység a munkahelymegőrzést is szolgálja.

Az Otthonfelújítási program megvalósításában próbál segíteni a városgondokság
Fotó: FMH Illusztráció

A bevételekből pedig a városüzemeltetés színvonalas ellátását finanszírozza a városgondnokság. Az önkormányzati cég vállal kőműves-, burkoló-, festő-mázoló, szárazépítési, asztalos- és lakatosmunkákat, továbbá kézi és gépi földmunkát, tereprendezést, bontási munkákat, térburkolást. Emellett vízvezeték- és fűtésszerelést, valamint elektromos és térinformatikai hálózatok kiépítését is vállalják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában