Frissen Fejérből

2021.04.15. 07:05

Megváltozott a forgalmi rend Fehérvárcsurgó központjában

Hamarosan befejezik a Vörösmarty tér felújítását, de a megváltozott körülményeket még meg kell szokni az arra járóknak.

Palocsai Jenő

Forrás: Pixabay

A Magyar falu program keretében megvalósuló útburkolat-­felújítás és vízelvezetés-kivitelezési munkái a végéhez közelednek. Az útburkolati jelek felfestése és a parkosítás jobb időjárási feltételekre vár, ám a területen bővült a parkolási lehetőség a bolt udvar oldalában, valamint kialakítottak egy mozgássérült-parkolóhelyet is, az üzlet együttműködésével.

Azonban van számos, jelenleg még szokatlan következménye a változásoknak. Mostantól megállni tilos tábla figyelmeztet mindenkit a Vörösmarty tér üzletsor felőli oldalán a Dózsa Gy. út és a Kéthly K. utca közötti szakaszon és az ABC előtt is.

Temesvári Krisztián a közösségi médiában is figyelmezteti a lakosokat a változásokra és, hogy mindenki törekedjen a biztonságos közlekedésre. A polgármester felhívta a figyelmet arra is, hogy a megállni tilos szabály bevezetésére azért volt szükség, mert nagyon keskeny az üzlet előtti útfelület, és ezáltal az ott parkoló autók akadályozhatnák az áthaladó forgalmat, valamint a kerékpártárolók használatát.

A közleményben végül kiemelte a vezető, hogy a körzeti megbízottal egyeztettek a változásokról, így egy ideig csak figyelmeztetik a nem megfelelően parkolókat, mert mindenkinek meg kell szokni az új helyzetet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában