Szívhez szóló üzenet

2021.04.07. 07:15

Kreatív pályázatokkal várja az iskolás gyerekeket a VOKE

Egyedi, kreatív ötletek megvalósítására invitálják a gyermekeket. A beérkezett alkotásokat – a tervek szerint – egy kiállítás keretében mutatják be.

Héjj Vivien

Egy igazi szelfi után készülhet egy képzeletbeli szelfi kerete – pályázati lehetőség!

Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap-archív

Három pályázat keretében ad kibontakozási lehetőséget a VOKE Vörösmarty Mihály Művelődési Ház és Könyvtár. A pályázat témája: Legyél idegenvezető! Általános és középiskolás tanulók műveit várják. Az alkotók megírhatják legemlékezetesebb kirándulásuk történetét, felidézhetnek egy olyan élményt, amelyre örökké emlékezni fognak. Beszámolhatnak egy olyan érdekes találkozásról is, amely megérintette őket. A művek terjedelme maximum 2000 karakter lehet. A [email protected] címre beküldött anyagok szakmai zsűri elé kerülnek.

Egy igazi szelfi után készülhet egy képzeletbeli szelfi kerete – pályázati lehetőség!
Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap-archív

Azon fiatalok, akik imádnak fotózni, szelfikeretet készíthetnek. A technika és a felhasznált anyag szabadon választható: készülhet festéssel, ragasztással, montázzsal, vegyes technikával. A lényeg, hogy a keret tükrözze a képzeletbeli szelfi témáját. Fontos még az is, hogy a keret mozgatható, kiállítható legyen! Ezen pályaműveket az intézmény bejárata előtt veszik át a szervezők.

A harmadik pályázati lehetőség keretében az általános iskolások szeretetkártyákkal kedveskedhetnek az édesanyáknak. Készítsenek négy darab szeretetkártyát, szabadon választott technikával díszítve. Ezeket szívhez szóló üzenetekkel még személyesebbé tehetik a kisdiákok. Fontos, hogy a négy kártya elférjen egy A/4-es lapon! A művek fotóit a [email protected] címre várják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában