Frissen Fejérből

2021.04.20. 11:05

Csütörtökön leállítják a városi szintű távhőszolgáltatást Dunaújvárosban

A törvényi előírásoknak megfelelően minden év október 15. napjától a következő év április 15. napjáig tart a fűtési szezon.

feol.hu

Minden átalakítás hatással van a többi lakásra

Forrás: Pixabay

Az időjárási körülményekre tekintettel a szolgáltatást ezen időpont után is biztosította a DVCSH. Figyelemmel az időjárás változására, a városi szintű távhőszolgáltatás 2021. április 22-én leállításra kerül.

Ezt követően azonban egészen május 15–ig a fogyasztók igényelhetik a további fűtésszolgáltatást,

amelyet minden esetben a közös képviselője útján, írásban kell bejelenteni az alábbi email címre: [email protected]. A fűtés kért időpontja előtt minimum 24 órával kell az igénybejelentést a szolgáltatóhoz eljuttatni, azonban kérjük, ha a szolgáltatást 2021. április 15. után folytatólagosan kérik, a leállást megelőzően juttassák el kérelmüket társaságunkhoz. A korábban beérkezett igényeket nem szükséges megismételni, kivételt képez, ha attól eltérően rendelkezik a közös képviselő – tájékoztat honlapján a Dunaújvárosi Víz-, Csatorna- Hőszolgáltató Kft.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában