Frissen Fejérből

2021.04.01. 09:27

Az elhunytak számának növekedése miatt növelték a Béla úti temetőben található hűtők befogadóképességét

Cser-Palkovics Andrásnak szomorú hírt kellett közölnie a közösségi oldalán.

feol.hu

A polgármester ezt írja:

„A járványhelyzet elején megígértük Önöknek, hogy minden olyan kérdésről, adatról, döntésről tájékoztatást adunk, ami a járvánnyal összefügg és amiről az önkormányzatnak hivatalos információja van. Tesszük ezt azért, hogy Önöknek hiteles és valós képük legyen a járványhelyzet alakulásáról városunkban, még akkor is, ha az adott hír szomorú vagy arról beszélni bizony nehéz”.

„Sajnos az elhunytak számának növekedése indokolttá tette, hogy – természetesen az illetékes állami szervekkel, illetve a kórházzal történő egyeztetéseket követően – a temetőinket üzemeltető Városgondnokság szakembereinek javaslatai alapján, az elhunytak méltó elhelyezésével kapcsolatban is döntéseket hozzunk. Ennek megfelelően a Béla úti temetőben található hűtők befogadóképességét is, az eddig már meghozott intézkedéseken túl, 24 hellyel megnöveltük. Kiemelten fontos, hogy a járványhelyzet alatt is megőrizzük az elhunytak kegyeleti jogát”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában