Frissen Fejérből

2021.04.29. 18:00

A Székesfehérvári Szakképzési Centrum diákjai több tanulmányi versenyen szerepeltek sikeresen

A Székesfehérvári Szakképzési Centrum iskolái, illetve diákjai az elmúlt időszakban számos tanulmányi versenyen szerepeltek sikeresen.

FMH

Minden jó, ha a vége jó, ahogy mondani szokták Fotó: Shutterstock

Forrás: shutterstock

Az I. István Technikum 12. a osztályos tanulója, Paplogó Veronika 2. helyen végzett az Implom József Középiskolai Helyesírási Verseny Kárpát-medencei döntőjében.

Az Árpád Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium diákjai évek óta színes programokkal hívják fel a figyelmet környezetvédelem fontosságára. Most a kollégisták ismét bizonyították rátermettségüket: a megyei kollégiumok részére meghirdetett ÖKOLESZEK környezetvédelmi vetélkedőn 2., illetve 6. helyezést értek el csapataikkal.

A Bugát Pál Technikum tanulói az irodalom terén jeleskedtek. „Átlátszó oroszlánok” nevű csapatuk nyerte a „Költőnk és kora” című irodalmi vetélkedőt.

A Vajda János Technikum is több jó versenyeredményről számolt be ebben a hónapban. Ezek közül is kiemelkedik a Pécsi Tudományegyetem Hyperión Országos Tanulmányi Versenyén elért országos 2. hely. 234 csapat indult a versenyen. A Vajdát Farkas Alexandra, Szántó Alexa, Vigyikán Víta vitték sikerre.

Vezető képünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában