Pannoniáda Gyermekkórus

2021.03.22. 07:25

Nyilvánosan is elnézést kért Bálint Istvánné

Rendhagyó újévi koncertet szervezett a bicskei közösségnek a város polgármestere január 2-án. A rendezvény miatt rengeteg támadás érte Bálint Istvánnét.

Héjj Vivien

Forrás: Facebook

A bicskei városháza előtt lépett fel a Pannoniáda Gyermekkórus január 2-án. A polgármester a helyieket arra biztatta, hallgassák meg a gyerekek előadását. Egyúttal kérte, a koncert alatt is mindenki tartsa be az egészségügyi szabályokat. Az akkor hatályban lévő rendelkezések tiltották a tömeges rendezvény szervezését, így a kezdeményezés miatt Bálint Istvánné polgármester számos kritikát kapott, az ügy kapcsán rendőrségi vizsgálat indult. A napokban közzétett közleményében a város első embere elnézést kért azoktól, akik úgy érzik, megtévesztette és ezáltal veszélybe sodorta őket. Kiemelte, nem állt szándékában tiltott rendezvényt tartani, célja az volt, hogy a nehéz hetek és hónapok után egy kis fényt, reményt és szépséget adjon a bicskeieknek.

Kapcsolódó cikk:

[embed]https://www.feol.hu/kozelet/helyi-kozelet/a-bicskei-szabad-eg-alol-szalltak-a-dalok-a-virtualis-terbe-4557208/[/embed]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában