Frissen Fejérből

2021.03.25. 07:05

Átmenetileg bezár a szárazréti posta

Március 25-től ideiglenesen bezár a szárazréti posta a járványhelyzet miatt.

Baráth Eszter

A szárazréti posta az átcsoportosítás miatt zár be átmenetileg

Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

Székesfehérváron március 25-től, csütörtöktől átmenetileg szünetel az úgynevezett „Szárazrét posta” működése. A Magyar Posta Zrt. Nyugat-magyarországi Területi Igazgatósága Székesfehérvár önkormányzatának adott tájékoztatást a kényszerű bezárásról. Az intézkedés a postai dolgozók között is egyre jobban terjedő vírus okozta megbetegedések miatt szükséges.

A szárazréti posta az átcsoportosítás miatt zár be átmenetileg
Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

A posta dolgozói között megemelkedett a betegek száma, hiszen nap mint nap rengeteg ügyféllel találkoznak. Az ideiglenes bezárással a Magyar Posta Zrt. legfőbb célja, hogy a nagyobb postahivatalok továbbra is működőképesek maradjanak. A tájékoztatás szerint a szárazréti körzethez legközelebbi hivatal, mely a Palotai út 6. alatt található 7-es számú posta, az elkövetkezendő napok során is nyitva tart, minden szükséges és megszokott szolgáltatás zavartalanul működik majd.

A következő három szombaton, tehát március 27-én, április 3-án és 10-én a Holland fasor 2. szám alatt lévő áruházban található postahivatal szintén zárva tart. Az érintett körzethez ugyancsak a korábban említett nyitva tartó posta található legközelebb.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában