Koronavírus Fejérben

2021.03.09. 09:07

Arra kérik a turistákat, hogy ne menjenek a Velence Korzóra

Lassan egy éve élünk a koronavírus árnyékában, hol szigorúbb, hol egy kicsit lazább szabályozások között. Az elkövetkezendő két hét, nagyon nehéz lesz mindenki számára, hiszen nagyon fontos lenne, hogy elővigyázatosak legyünk, és betartsuk a meghozott szabályokat.

feol.hu

Az idei évben is nagyon sokan jöttek a Velencei-tó kerékpárútjaira

Fotó: Fehér Gábor / FMH-archív

Érthető, hogy sokan mozdulnak ki és kirándulnak a szabadban, hiszen talán a friss levegőn vagyunk a legnagyobb biztonságban, és a távolságtartás is könnyen megoldható. Vagyis könnyen megoldható lenne, ha nem lennének olyan közkedvelt helyszínek, mint például a Velence Korzó, ahol a hétvégén is akadtak gondok – olvashatjuk a " target="_blank" rel="noopener noreferrer">közösségi oldalukon.

Nagyon sokan látogattak el a tó partjára, a büféknél pedig hosszú kígyók soroztak, így sem a maszk használat, sem a távolságtartás nem volt ellenőrizhető és betartható.

Ezért a Velence Korzó üzemeltetése arra kérte a strandterületen található büféseket, hogy a szigorított járványügyi intézkedések miatt, ne nyissanak ki! Ezzel is hozzájárulva ahhoz, hogy minél előbb meg tudjuk fékezni a vírus terjedését – olvasható a bejegyzésben.

Tisztelettel kérik tehát a turistákat, hogy ne látogassanak el a strand területére, hagyják meg azt a helyieknek. Természetesen ha a helyzet engedi, visszavárnak mindenkit, de most fontos a szabályok betartása.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában