Frissen Fejérből

2021.03.30. 08:20

Április 7-ig utazhatunk a márciusi buszbérletekkel

A helyi és a helyközi járatokra is vonatkozik az intézkedés.

ÖKK

Fotó: Elekes Gergő / Feol.hu

Meghosszabbította a márciusi buszbérletek érvényességét a Volánbusz Zrt. Ennek értelmében április 7-én, jövő szerdán éjfélig használhatjuk a havi, második félhavi dolgozó, tanuló és nyugdíjas bérleteket a helyközi és a helyi járatokon.

A Volánbusz a járványügyi helyzetre, a digitális oktatásra és a húsvét körüli munkaszüneti napokra való tekintettel, a jegypénztárak túlterheltségének elkerülése érdekében kezdeményezte az Innovációs és Technológiai Minisztériumnál, hogy a helyközi közlekedésben hosszabbítsák meg a március havi és második félhavi dolgozó- és tanulóbérletek érvényességét 2021. április 7-én, szerdán 23.59 óráig.

Székesfehérvár Önkormányzata a helyi közösségi közlekedés megrendelőjeként szintén elfogadta a Volán javaslatát, így a helyi buszközlekedésben is alkalmazzák az érvényesség meghosszabbítását a március havi és II. félhavi teljes árú, tanuló és nyugdíjas bérletek vonatkozásában, ugyancsak április 7-én éjfélig -írja az ÖKK.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában