Nemzetközi nőnap

2021.03.08. 07:00

A hölgyeket ünneplik ma a Fejér megyei férfiak is (videó)

A világon 1917 óta, Magyarországon 1948-tól kezdve március 8-án a nők iránti tiszteletünket és megbecsülésünket fejezzük ki minden évben.

Elekes Gergő

Fotó: Pixabay.com

Természetesen, mint a legtöbb ünnepnap, ez is megoszlik az emberek körében, ám úgy véljük, ha valakik, a hölgyek igenis megérdemlik, hogy legyen egy dedikált nap, amikor őket méltathatjuk. No persze, nem csak ezen az egy napon!

Kíváncsiak voltunk rá, hogy a Fejér megyében élő férfiak mennyire ünneplik ezt a napot, mivel kedveskednek a szívükhöz közel álló nőknek-e napon. Videónkban megszólal a Kákics és a Los Andinos zenekarok vezetője Tárnok Ákos, a Fehérvár Enthroners egykori játékosa, jelenleg amatőr ökölvívó Hrabovszky Zalán, Pál Károly drónszakértő, Sztupovszky Zoltán, aki számos kulturális múfajban kipróbálta már magát, valamint az agárdi csupaszív exatlonista, a hatgyermekes Kása András.

Természetesen cikkünk végén nem feledkezhetünk meg a mai napon névnapjukat ünneplő Zoltánokról sem, isten éltesse őket is!

Önök mit gondolnak erről a napról? Szokták köszönteni hölgy ismerőseiket?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában