Ne ijedjen meg!

2021.02.09. 07:05

Telefonon hívják az önkormányzat nevében? Polgárdi prevenciós célú kutatást végez

Telefonon keresik az önkormányzatra hivatkozva? Ijedelemre semmi ok, nem csalásról van szó, a város megbízásából történik! – reagált közösségi oldalán az észrevételekre Nyikos László polgármester.

V. Varga József

Polgárdi madártávlatból

Fotó: Polgárdi Hírek

Az önkormányzat a jelenlegi veszélyhelyzettel, illetve a térség lakóinak gazdasági és egészségügyi állapotával kapcsolatban prevenciós célú kutatást végez. Céljuk, hogy feltárja azokat a gondokat, amelyet a jelenlegi válság okoz.

Amint Nyikos László kifejtette: fontos, hogy megismerjék a lakosság veszélyhelyzettel kapcsolatos gazdasági, egészségügyi, pszichés kitettségét, illetve hogy felvegyék a kapcsolatot azokkal, akik támogatásra szorulnak. A válaszadás önkéntes, kérik, aki teheti, éljen a lehetőséggel. Céljuk, hogy a következő hónapokban elindítsanak egy közösségi segítő szolgálatot. Mindezt a környéken működő ellátóintézmények és szakemberek bevonásával, valamint egy létrehozandó önkénteshálózaton keresztül szeretnék megvalósítani.

Polgárdi madártávlatból
Fotó: Polgárdi Hírek

Az adatgyűjtést a beszerzési eljáráson nyertes vállalkozó végzi az adatvédelmi törvény által előírtaknak megfelelően. A felkeresett személyeket az adatgyűjtést végzők véletlenszerűen választják ki, adatai­kat és a személyhez köthető válaszaikat nem adják tovább a megbízó számára. Kizárólag a segítségre szorulók kérésére küldenek jelzést, hogy az önkormányzat fel tudja venni a családdal vagy az adott személlyel a kapcsolatot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában