sajtótájékoztató

2021.02.12. 16:36

Kozári: Barlabás ismeri vajon Fehérvárt?

Barlabás András, a Momentum képviselője az elmúlt hetekben több olyan állítást fogalmazott meg, amelyek köszönőviszonyban sincsenek a valósággal – mondta pénteki sajtótájékoztatóján Kozári Kristóf, a megyei Fidelitas elnöke.

Baráth Eszter

Kozári Kristóf

Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

Barlabás András képviselő, a székesfehérvári Momentum elnöke az elmúlt hetekben közösségi média oldalán több posztban írta le Székesfehérvárral kapcsolatos véleményét. Ezen megjegyzések között kifejtette, a megyeszékhelyre olyan beruházások érkeznek, melyek nem a fehérváriak érdekeit szolgálják, vagy egyáltalán nem hoznak beruházást Székesfehérvárra. A Fejér megyei Fidelitas elnöke Kozári Kristóf ezzel szemben elmondta, a kormány az elmúlt néhány hónapban több mint 5 milliárd forinttal támogatta azokat a beruházásokat, melyek elősegítik a fehérvári munkahelyek megőrzését.

Kozári Kristóf
Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

A Momentum képviselőjének álláspontja szerint a város egészségügyi ellátórendszere katasztrofális helyzetben van, melyet helyre kell állítani. Kozári sajtótájékoztatóján kiemelte azokat a fejlesztéseket, melyek úgy véli, cáfolják az állítást. Elmondta, A Fejér Megyei Szent György Kórház fejlesztésének első üteme elkészült, valamint a fehérváron található orvosi rendelők több mint fele is felújításon esett át az elmúlt időszakban. Barlabás véleménye szerint a 2021-es év legnagyobb vesztese Székesfehérváron a környezetvédelem, mert faültetésre mindössze 17 ezer forintot szán a város. Kozári kiemelte, Székesfehérvár önkormányzata idén erre a tevékenységére összesen 65 millió forintot fordít. Barlabás András vajon ismeri Fehérvárt? – zárta sajtótájékoztatóját Kozári Kristóf.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában