Gyűjtést indítottak

2021.02.03. 14:15

Három gyerek maradt végül félárván Enyingen

A tragédia következtében három gyermek maradt félárván úgy, hogy az édesapa volt a kenyérkereső – értesült a Fejér Megyei Hírlap a református egyházközség és a református iskola vezetőségétől. A városban gyűjtést indítottak a család javára.

V. Varga József

Fotó: V. Varga József / Fejér Megyei Hírlap

Három testvér, egy első osztályos és kettő harmadik osztályos gyermek tragikus hirtelenséggel elvesztette édesapját – tudtuk meg Iván Géza református lelkésztől és Szabó Szilárdtól, a Tinódi Lantos Sebestyén Református Iskola igazgatójától.

Noha a fájdalmat enyhíteni sajnos nem tudják, de szeretnének a családnak anyagi segítséget nyújtani ezekben a rendkívül nehéz hónapokban – értesültünk az imént említettektől. Éppen ezért a vasárnapi gyülekezeti alkalmakon 10.30 és 11 óra között perselyt helyeznek ki az enyingi református templomban, hétköznapokon pedig munkaidőben ugyancsak ezt teszik, mégpedig a közeli iskola gazdasági bejáratánál. Arra kérik a környéken, helyszínen járókat: akinek lehetősége van, ezekben a perselyekben helyezze el adományát.

Akinek nincsen lehetősége a személyes adományozásra, az a segítségnyújtást utalással is megteheti az Enyingi Református Egyházközség bankszámlájára, melyet szerkesztőségünkön keresztül is elérhetnek. A közleményben kérik feltüntetni: Demeter Pál családja részére.

Az enyingi egyházközség és az iskola a család nevében minden felajánlást, segítséget ezúton is hálás szívvel köszön!

 

Vezető képünkön Iván Géza református lelkész. Fotó: V. Varga József / Fejér Megyei Hírlap

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában