Koronavírus Fejérben

2021.02.05. 07:40

Elhivatottság, lelkiismeret: köszönet érte!

Bódai Gábort is ledöntötte a koronavírus a lábáról. Kórházba került, Fehérvárra. Túl van a nehéz napokon, meggyógyult, visszatérhetett otthonába. De nem feledte fogadalmát.

V. Varga József

Az orvosok, ápolók, szakdolgozók elhivatottsága ebben a rendkívüli vírushelyzetben még inkább felértékelődött. Példát mutatnak az emberségre, a másik ember tiszteletére és az önzetlen szeretetre. Olyan emberi értékekre, amelyekre ott van a legnagyobb szükség, ahol a legnagyobb a reménytelenség, az elkeseredettség.

A rászorulók közül többen is hangot adnak hálájuknak, köszönetüknek. Bódai Gábor Sárbogárdról kereste meg szerkesztőségünket, és a következőket osztotta meg velünk (hangsúlyozva, hogy köszönő szavait nemcsak a kezelőorvosának tolmácsolta, hanem lapunkon keresztül a nyilvánossággal is szeretné megosztani):

– Nagy tisztelettel és hálával szeretnék köszönetet mondani a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház Covid 5. intenzív osztályán dolgozó orvosoknak, ápolóknak, szakdolgozóknak magas színvonalú szakmai felkészültségükért, lelkiismeretes, emberfeletti munkájukért, hogy gyógyultan és egészségesen hagyhattam el a kórházat. Az „Emberséggel és szaktudással a betegekért” esetükben nemcsak jelmondat, hanem küldetés. Példaértékű, amit nap mint nap véghezvisznek!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában