2020 legjobbjai

2021.01.27. 15:24

Pázmándi az év tűzoltó egyesülete, Fejér megyei az év tisztje

Az országos katasztrófavédelmi főigazgató évről évre nevesíti az ország legjobb teljesítményt nyújtó szervezeteit, munkatársait, az elismerést eddig a szokásos évértékelő állománygyűlésen kapták meg az arra érdemesek.

Katasztrófavédelem

Fotó: Fejér MKI

Az idén a rendezvény a virtuális térbe költözött, ezért az elismerésben részesült Fejér megyei kitüntetettek a megyei igazgatóságon a területi szerv vezetőjétől vehették át az elismerést január 27-én.

Fotó: Fejér MKI

Góra Zoltán tűzoltó vezérőrnagy, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság főigazgatója a szakmai feladatok végrehajtásában nyújtott kiemelkedő, magas színvonalú 2020-as teljesítménye elismeréseként az Év Önkéntes Tűzoltó Egyesülete címet adományozta a Pázmándi Önkéntes Tűzoltó Egyesületnek.

Varga Ernő
Fotó: Fejér MKI

A főigazgató az Év Tisztje címet adományozta ügyeletesi kategóriában Varga Ernő tűzoltó alezredesnek, a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság főügyeleti osztályvezetőjének.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában