Jelölésre fel!

2021.01.26. 07:05

Hetedik alkalommal díjazzák a helyi cégeket

Ismét díjazzák a helyi cégeket, vállalkozásokat. Március 10-éig küldhetik a jelöléseket kereskedelem, szolgáltatás és gyártás kategóriában.

Héjj Vivien

Számos lehetőség kínálkozik már a „szövegelésre”

Fotó: Pixabay.com

Az Alapítvány a Székesfehérvári Fogyasztóvédelemért és Székesfehérvár önkormányzata évről évre Fehérvári Fogyasztókért Szakmai Díjban részesíti azokat a helyi vállalkozásokat, cégeket, amelyek felelősségteljes, etikus piaci magatartást tanúsítanak.

– Az elmúlt közel egy év bebizonyította, fontosak a helyi értékek. Azok, amiket itt állítanak elő a fehérváriak, a fehérváriaknak. Azt gondolom, ez az elismerés is ezt igazolja vissza, ezért is bátorítom arra a fehérváriakat, éljenek a lehetőséggel, és olyan kisvállalkozásokat jelöljenek, amelyek sokat tesznek a közösség egészéért, felelős gazdasági tevékenységet végeznek – fogalmazott Róth Péter alpolgármester.

Németh László, az Alapítvány a Székesfehérvári Fogyasztóvédelemért kurátora elmondta, nagyon fontos a közhangulat és az egyének számára is az, hogy elismerjék azokat a vállalkozásokat, cégeket, amelyek etikus magatartást tanúsítanak, ezzel is öregbítve a város hírnevét.

Domokos Tamás, az Echo Network Zrt. vezérigazgatója hozzátette, egy olyan díjról van szó, amely megmutatja, hogy a közösség ügyében példaértékűként álló vállalkozók, kereskedők vagy gyártószektorban dolgozó vállalkozások az értékteremtés mellett a minőség iránt is elkötelezettek.

A jelöléseket március 10-éig várják a [email protected] címre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában