meghitt pillanatok a feszített tempóban

2020.12.25. 10:00

Ünnep és meccsek – Karácsony a Fehérvár AV 19 játékosának szemével

Sokan várják azért a karácsonyt, mert hosszú pihenő napok várnak rájuk, és végre mindenkinek jut egy kis idő önmagára és, hogy a családjával legyen. A Hydro Fehérvár AV19 játékosainak, így a szezon közepén, kicsit máshogy telnek az ünnepek, de a meghitt családi pillanatokról nekik sem kell lemondani.

Bagotai Zsanett

26-án már a pályán kell bizonyítaniuk

Fotó: Soós Attila

A csapat fiatal kapusát kérdeztünk arról, számára mit is jelent a karácsony, és hogyan tudja átélni az ünnep varázsát a feszített tempó árnyékában.

Kornakker Dániel számára a karácsony a legszebb ünnep!

- Személy szerint én korán szeretek fát vásárolni és díszíteni is. Valamikor január közepén szoktuk el pakolni a dolgokat, úgyhogy én kijelenthetem, hogy hosszasan szeretem élvezni minden pillanatot amit a karácsony szelleme hordoz magával! A szezon ilyenkor természetesen megnehezíti a dolgokat hiszen edzések,mérkőzések vannak és decemberben mindig sűrűbb a program is, ennek ellenére így is élvezhető mivel a fiúkkal is szoktunk ajándékozni, ami az egyik kedvenc programom decemberben.

26-án már a pályán kell bizonyítaniuk
Fotó: Soós Attila

Sajnos a vírus megnehezíti a karácsonyi program választékot, de ha normál esetet veszek, akkor nagyon szeretek ilyenkor Fehérváron vagy Budapesten a sétáló utcában időt tölteni a menyasszonyommal és barátaimmal.

Általában 2 napunk szokott szabad lenni Szenteste idején. Idén sincs másképp 23-a és 24-e szabad. Ilyenkor a családtagjaimmal szoktam tölteni az időt. 25-én edzés 26-án pedig mérkőzés vár ránk úgyhogy az étkezésre is oda kell figyeljünk, bár ilyenkor nem vetek meg egy kis bejglit vagy zserbót.

„Mindenkinek meghitt békés boldog karácsonyi ünnepeket kívánok!”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában