fertőzésgyanú esetén ne küldjék a gyereket iskolába

2020.11.03. 07:05

Őszi iskolai anziksz Polgárdiban

A Széchenyi István Általános Iskolában a járványügyi protokoll szerint zajlik a tanítás. Az intézménybe szülőknek belépni tilos, az ügyintézés előre egyeztetett időpontban történhet.

V. Varga József

Pályaorientációs napot tartottak

Fotó: Széchenyi iskola

A gyermekeknek külön tisztasági csomag összeállítását javasolják, a felsősöknek a maszkot a szülőknek kell biztosítani. Kérik a szülőket: fertőzésgyanú esetén ne engedjék gyermeküket iskolába, és haladéktalanul értesítsék az orvost és az osztályfőnököt!

Az idei sport- és egészség­nap is rendhagyó módon zajlott: az akadályverseny helyett az osztályok a helyükön maradtak, és a feladatok vándoroltak. A pályaorientációs napon foglalkozásokat, tájékoztatókat tar­tottak. Amint Kárpátiné Frank Éva igazgató elmondta: a diákok megismerkedhettek a rendőrség és a tűzoltóság munkájával, bepillantást nyerhettek a fehérvári Gorsium Gimnázium, Szakgimnázium és Technikum, továbbá a Balatonfüredi Sportklub életébe. Kipróbálhattak pályaorientációs játékokat és alkalmazásokat a digitális térben, de közelről is megtapasztalhatták, hogyan dolgozik egy fodrász vagy egy személyi edző.

Pályaorientációs napot tartottak
Fotó: Széchenyi iskola

– Megjelent munkatársunk, Borján Tamásné Márta első, gyermekek számára írt mesekönyve. A csodás képekkel illusztrált kötet címe Bella, a tündéri segítség, és hamarosan kapható lesz – tette hozzá az iskolaigazgató.

Az intézményben szociális segítő dolgozik, Baloghné Gálfi Ágnes, ügyeleti ideje: hétfő 12–14 óra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában