Koronavírus Fejérben

2020.11.08. 12:30

Elmaradt az etyeki választás

Az eredeti tervek szerint november 8-án, vasárnap tartottak volna egyéni listás, valamint polgármester választást Etyeken. A voksolás azonban elmaradt.

S. Töttő Rita

„A tisztség felelősséget ró arra, akit megválasztanak polgármesternek vagy önkormányzati képviselőnek” Illusztráció: NN (FMH-archív)

Fotó: NN (FMH-archív)

Időközi önkormányzati választást írtak ki november 8-ai vasárnapra, melynek során egyéni listát képviselő, valamint polgármester választásra került volna sor a településen. A választáson egy polgármester jelölt (Zólyomi Tamás jelenlegi településvezető), valamint hat egyéni listát képviselő-jelölt indult volna. A Helyi Választási Iroda azonban közleményt adott ki arról, hogy mivel az időpont a vészhelyzet idejére esett, ezért az, az átmeneti rendelkezésekről szóló 483/2020-as Kormányrendelet alapján elmarad. A Nemzeti Választási Iroda annyit közölt: a vészhelyzet megszűnését követően új időpontra tűzik ki mindenhol az elmaradt választásokat.

Vezető képünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában