A gyerekek örömére!

2020.11.22. 07:05

A ladányi apukák is kivették a részüket az óvoda körüli munkálatokból

Mostanság mindig csak a szigorításokról olvashatunk a közösségi oldalakon – ezekben a rendkívüli, nehéz napokban viszont mindennél nagyobb szükség van a jó hírekre is.

Siki Szabolcs, V. Varga József

A fészekhinta környékére speciális homok kerül Fotó: Siki Szabolcs

Sokakhoz hasonlóan Tóthné Gárdonyi Valéria, a Sün Balázs Óvoda és Mini Bölcsőde vezetője is ezen a véleményen van.

– Bízom benne, hogy a mi jó hírünk ugyancsak jó kedvre deríti a falu aprónépét, de a gyerekeken keresztül a szülőket is – hangsúlyozta a vezető. A szülői segítség mindig elkél, legutóbb az óvoda körüli munkákból a ladányi apukák is kivették a részüket. Pittman Péter és Zergi Krisztián fát vágott; Mihaleszkó Szilárd a földmunkát végezte el a fészekhintához.

A fészekhinta környékére speciális homok kerül Fotó: Siki Szabolcs

Molnár Zoltán asztalosmunkákban jeleskedett, Lazareszku Zsolt és Zergi Krisztián parkettázott. Megújult az óvodaudvar: a közösség megálmodta, egy szakcég megvalósította az önkormányzat által benyújtott pályázat nyomán a játszóteret. Mivel gyarapodott az óvoda? Lapunk tudósítója, Siki Szabolcs vette sorra: többfunkciós játék, rugós egyensúlyozó pad, kétüléses rugós mérleghinta, fészekhinta, rugós motor és lovacska, mobil asztalpad. A gyerekek örömére!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában