cipőfűzőket bekötni!

2020.10.01. 12:52

Hivatalosan is birtokba vehető a futókör a Haleszban

A borús idő ellenére a hivatalos átadás pillanataiban is többen használták a Halesz park futókörét, amely az amatőr és a profi sportolóknak egyaránt lehetőséget biztosít az aktív kikapcsolódásra.

Héjj Vivien

20201001 Székesfehérvár, Rekortán pálya átadás, Halesz park, Cser, Révész Máriusz, futópálya. Fotós: Fehér Gábor FG Fejér Megyei Hírlap

Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

Átadták a Halesz park új rekortán futópályáját, amit a leglelkesebb sportolók már hetek óta aktívan tesztelnek, használnak. Az egy kilométer hosszúságú pálya – melynek összköltsége közel 60 millió forint volt – félig állami, félig önkormányzati forrásból jöhetett létre.

Az átadóünnepségen részt vett Cser-Palkovics András polgármester, Révész Máriusz aktív Magyarországért felelős kormánybiztos és Szélpál Tamás, a Szabadidősport-eseményszervezők Országos Szövetségének főtitkára.

A pályát jelképesen egy egykilométeres futással avatta fel Kaufer Tamás futó és társai. A megújult parkban immár játszótér, fitneszjátszótér és korszerű, modern futókör várja az amatőr és a profi sportolókat.

Az eseményről további részleteket a Fejér Megyei Hírlap pénteki lapszámában olvashatnak.

A futókört nemrégiben kollégánk is tesztelte:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában