kiállítás, kirándulás

2020.09.24. 07:30

Tevékenyek az Öreghegyi Nyugdíjas Klub nyugdíjasai

Megalakulásának 45. évfordulóját ünnepli az Öreghegyi Nyugdíjas Klub.

B. Kiss László

A város egyik legnagyobb, legnépesebb klubja az Öreghegyen működő szervezet, van okuk az ünneplésre

Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

A klub tucatnyi taggal jött létre, ma száztizenkét tagot számlál – tudtuk meg Kiss Lászlónétól, aki 2011 óta áll a közösség élén. A klub legidősebb tagja Domonkos Béláné, aki 93 éves, a legrégebbi tag pedig Andrássi Jánosné, aki 29 éve jár az Öreghegyi Művelődési Házban tartott foglalkozásokra – mondta el a klubvezető.

A klubélet részeként orvosokat, irodalmárokat hívnak meg előadni, kiállításokra járnak, és – az önkormányzati képviselők, Deák Lajosné, Östör Annamária és Horváth Miklós Csaba támogatásának köszönhetően – kirándulásokra járnak, évente többször is.

A város egyik legnagyobb, legnépesebb klubja az Öreghegyen működő szervezet, van okuk az ünneplésre
Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

Lapunk nem egyszer adott már hírt azokról a megmozdulásokról, amikor a klub tagjai közterületet szépítenek, csinosítanak. A Bory téri park, a Szűz Mária-szobor vagy a Szent Donát kápolna környéke is szerepel azon területek között, melyeken rajta hagyták az öreghegyi nyugdíjasok a kezük nyomát.

A jubileumot szerdán múltidéző beszélgetéssel ünnepelte a klub.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában