regisztrálni kell

2020.09.03. 07:10

Idén sem marad el a Feketehegy-szárazréti egészségnap

Jövő héten szombaton tartják a többéves hagyományokra visszatekintő szárazréti egészségnapot, amelyen az idén csak előzetes regisztráció után lehet részt venni.

Borsányi Bea

Az eseményen minden évben nagy az érdeklődés

Fotó: Archív

A vizsgálatok helye a Feketehegy-szárazréti közösségi központ lesz, ahol elég nagy a tér a vizsgálatok biztonságos lebonyolításához, és arra is, hogy a várakozók egymástól megfelelő távolságot tartsanak. Östör Annamária egészségügyi- és sporttanácsnok kiemelte: a vizsgálatok ezúttal is ingyenesek lesznek, de idén biztosan csak azok kerülnek be, akik előzetesen bejelentkeztek. Erre munkanapokon 8–16 óra között a 70/455-9940-es telefonszámon van lehetőség.

Az eseményen minden évben nagy az érdeklődés
Fotó: Archív

Keresztury Lászlóné, az Egészségfejlesztési Iroda szakmai vezetőjének tapasztalatai szerint a szakvizsgálatokra egy-két nap alatt be is telnek a helyek, ám a négyórás rendelési időben legfeljebb 40 embert tudnak fogadni egy-egy vizsgálatra. Amire lehetőség lesz jövő hét szombaton: EKG, kardiológiai vizsgálat, állapotfelmérés, boka-kar index meghatározás, dietetikai tanácsadás, csontsűrűségmérés.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában