Pusztaszabolcs

2020.09.15. 07:55

Egy fejlesztés árnyoldalai Dél-Fejérben

A szennyvíztisztító telep és csatornahálózat fejlesztésének utolsó lépéséhez két hétre le kell zárni a Hársfa utcát a városban.

Korondy Tamás

Pusztaszabolcson a szenny­víztisztító telep és csatornahálózat fejlesztési feladatainak ellátására megépülő átemelő kivitelezési munkáinak idejére elzárják a forgalom elől a Hársfa utcát, a Május l. és Petőfi Sándor utca közötti szakaszon. Ez előreláthatólag szeptember 17-től szeptember 30-ig tart majd – adta hírül a település közösségi oldalán Simonné Zsuffa Erzsébet polgármester.

A településvezető elmondta, a pusztaszabolcsi úthálózat minőségének kifejezetten rosszat tett a közel 5 hónapig tartó forgalmi elterelés, mely az ikonikus vasúti átjáró szabályszerű építése miatt húzódott eddig. Ennek következtében a fent érintett utcák közül a Május 1. utca egy szakasza is áldozatául esett a munkajárműveknek, melyek nem a számukra kijelölt útvonalat használták, hanem a kisebb, forgalommentesebb utcákat, melyek a terheléstől tönkrementek. Ezért a polgármester kéri a lakókat, ha van képes, illetve videós felvételük az utak károsodásáról, küldjék el azt az önkormányzat részére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában