boldog születésnapot!

2020.08.04. 11:35

Séllei Lajos elhagyta a kilencvenet

Múlt pénteken ünnepelte 90. születésnapját Séllei Lajos, mely alkalomból otthonában köszöntötte őt Molnár Tamás önkormányzati képviselő, és átadta számára a miniszterelnöki gratuláló emléklapot.

FMH

Forrás: Pixabay.com

Séllei Lajos 1930. július 31-én született Püspökladányban, nagyon büszke a hajdúsági származására – adta hírül a fehérvári Önkormányzati Kommunikációs Központ, melynek tájékoztatásából kiderült: Lajos bácsinak és feleségének egy lánya és egy fia született, akik révén két lány- és két fiúunokával bővült a család. Néhány éve megérkezett az eddig egyetlen kislány dédunokájuk is. A nyugdíjas éveik nagyon jól, aktívan telnek, naponta sétálnak az otthonuk környékén. A gyermekeik a közelben élnek, és segítenek, amiben kell. A 90. születésnapját ünneplő Árpád utcai lakos családtagjai körében várta az őt köszöntő Molnár Tamás önkormányzati képviselőt, aki szeretettel gratulált neki, valamint átadta számára Fehérvár ajándékát és a miniszterelnöki emléklapot. Arra a kérdésre, hogy Lajos bácsi mit üzen a mai fiataloknak, nemesen egyszerű a válasz: „Éljenek ugyanúgy, ahogy mi! Apróbb zűrökkel ugyan, de az a lényeg, hogy értsék meg egymást. A vitatkozással, az elválással nincsenek megoldva a problémák. Ha már az ember arra született, hogy hosszú életű legyen, akkor lehetőleg úgy élje azt le, hogy ne kelljen szégyenkeznie” – mondta, majd hozzátette: „Nincs más hátra, mint előre a százig! Nem tudjuk, hogy sikerül-e, de megpróbáljuk!”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában