folytatódik a történet

2020.08.04. 07:05

A rendőrség is látta az öreghegyi üldözésről készült felvételt

Ahogy azt korábban megírtuk: záróvonalon fordult be egy autós, ezzel akadályozva a mögötte haladó forgalmat az Öreghegyen. Felvétel készült arról, ahogy az ezért dudáló autóst üldözőbe vette a feldühödött szabálytalankodó.

S. Töttő Rita

Forrás: Részlet a felvételből

Ijesztő autós üldözés került fel a minap az internetre, mégpedig székesfehérvári helyszínnel. A záróvonallal nem törődő autós fékezett és bekanyarodott egy parkolóba, amelyért dudát kapott a mögötte haladótól. Ezt a figyelmeztetést nem tűrte szó nélkül a közutak agresszora, és vette üldözőbe a továbbra is normál tempóban haladó autóst – aki végig rögzítette kamerájával a történéseket. Az üldözés vége az lett, hogy kényszerítette a videózót a leállásra az őrjöngő sofőr, majd egy szópárbajt követően elhajtott. A rendőrség a Hírlap kérdésére elmondta: a Székesfehérvári Rendőrkapitányság „a videó tartalma okán hivatalból eljárást indított”. Ennél több magyarázat nem érkezett, de ez feltehetően azt jelenti, hogy feljelentés nem érkezett – vagy még nem érkezett be – az ügyben, de mivel a rendőrség is látta a felvételeket, ezért megkezdték az ügy felgöngyölítését.

https://www.feol.hu/kozelet/helyi-kozelet/egy-dudalas-miatt-kezdett-autos-uldozesbe-oreghegyen-video-4185158/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában