Megköszönték az önkéntesek áldozatos segítségét

2020.07.12. 07:15

Vacsorával egybekötött, „maszkos” találkozót tartottak Pusztavámon

Szerény ünnepségre került sor Pusztavámon az úgynevezett Pincében, amely egykoron a bányászok kulturális centruma volt, ma azonban a Pusztavámi Német Nemzetiségi Önkormányzat kezelésében áll.

Nédó Géza

A „maszkos” csapat egy része, még a vacsora előtti beszélgetésen

Fotó: Nédó Géza / Fejér Megyei Hírlap

A Pince étterembe azok kaptak meghívót, akik a településen a koronavírus-járvány kitörése után önként, társadalmi munkában szájmaszkokat készítettek, és eljuttatták azokat a lakossághoz.

A „maszkos” csapat egy része, még a vacsora előtti beszélgetésen
Fotó: Nédó Géza / Fejér Megyei Hírlap

A két főszervező Pusztavámi Kálmánné és Szlávik Éva volt, de ott voltak a segítők is, főleg varrónők. A létszám megközelítette a harminc főt. Az ünnepélyes hangulatról Ujjné Kordkovics Judit gondoskodott, aki egy rövid, de az alkalomhoz illő novellarészletet olvasott fel.

Csordás Mihály Pusztavám polgármestere (állva) köszönte meg a maszkokat gyártók fáradozásait
Fotó: Nédó Géza / Fejér Megyei Hírlap

Végül, de nem utolsósorban, Csordás Mihály, a település polgármestere szólt a jelenlévőkhöz. Rövid beszédében Pusztavám nevében mindenkinek megköszönte a közösség számára fontos munkáját, majd jó étvágyat kívánt a halászléhez és a marhapörkölthöz.

Az est hátralévő részében a „csapat” kellemes beszélgetésbe kezdett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában