Nagy volt az öröm

2020.07.21. 18:22

Bajnokok érkeztek a pázmándi gyerekekhez

Az egyik népszerű televíziós sportvetélkedő bajnok csapata érkezett Pázmándra kedden, hogy együtt töltsön egy kis időt a Kalandtábor gyermekeivel. Volt közös sportolás és rajongói találkozó is.

S. Töttő Rita

A bajnok csapat tagjai érkeztek a pázmándi gyerekekhez

Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

Hónapokon keresztül szurkoltak a pázmándiak Tóth Dávid, pázmándi születésű, ezüstérmes kajakos fiatalembernek az egyik népszerű televíziós sportvetélkedő összecsapásai során, melyek vége happy end lett: bajnok lett Dávid csapata. A szurkolás és összetartás azonban más szempontból is meghozta eredményét, a Dominikáról nemrég hazatért bajnok csapat hat tagja ugyanis kedden ellátogatott Pázmándra. Tóth Dávid mellett Kocsis Alexandra, Harcsa Norbert, Mórádi Zsolt, Szabó Dorottya és Koloszár Enikő érkeztek az önkormányzat táborában időt töltő fiatalokhoz.

A bajnok csapat tagjai érkeztek a pázmándi gyerekekhez
Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

Délelőtt együtt sportoltak a sportcsarnokban – árulta el Domakné Tóth Edit, aki ekkor már a rajongói találkozóra várta a gyerekekkel együtt ebédelő csapatot. A délután folyamán a sport és a vetélkedőműsor iránt érdeklődő fiatalok kérdezhettek a bajnokoktól. A beszélgetések során kiderültek részletek a versenyről, s arról, ki mennyire izgult a megmérettetések során.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában