Koronavírus Fejérben

2020.05.01. 15:00

Védőfelszereléseket adtak át az Árpád Szakképző Iskolában

Kulcsár Szilvia főigazgató csütörtökön Székesfehérváron, az Árpád szakképzőben adta át Török Szabolcs tankerületi igazgatónak a védőfelszereléseket, jelképezve, hogy a centrum segítséget nyújt a tankerületnek.

V.Varga József

Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

A Székesfehérvári Szakképzési Centrum tagintézményei 6300 szájmaszkot, 2100 pár kesztyűt, 600 kézfertőtlenítőt és 180 felülettisztítót kaptak a szakmai gyakorlati és írásbeli vizsgák lebonyolításához, a szükséges védőfelszereléseket a tagintézmények megkapták.

Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

A védőfelszereléseket az Árpád Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium részére csütörtökön adták át, felhasználásukról Szereminé Hegedűs Krisztina igazgató ejtett szót. Kulcsár Szilvia, a Székesfehérvári Szakképzési Centrum főigazgatója Török Szabolcsnak, a Székesfehérvári Tankerületi Központ igazgatójának adta át a védőfelszereléseket, jelképezve, hogy a centrum segítséget nyújt a tankerületnek.

Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

Amint megtudtuk: a szakmai gyakorlati vizsgák május 4-e és június 15-e között, az írásbeli vizsgák pedig május 25-e és 29-e között zajlanak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában