Koronavírus Fejérben

2020.04.16. 14:20

Több száz maszkot és kesztyűt vitt Gárdony polgármestere helyi intézményekbe

Tóth István szerdán a Gárdonyban működő két idősek otthonát, a Tópart Idősek Otthonát és az Aranybárka Egyház Idősek és Pszichiátriai Betegek Otthonát látogatta meg. Csütörtök délelőtt a FÓKUSZ Szociális Szolgálat vezetőjénél is járt.

Feol.hu

Forrás: Facebook

A " target="_blank" rel="nofollow noopener noreferrer">település közösségi oldalán olvasható bejegyzés szerint az intézményekben tett szerdai látogatása során Tóth Istvánnak a tulajdonosok elmondták, az otthonokban minden rendben van, a polgármester adományát, mely több száz maszkot és kesztyűt tartalmazott, örömmel vették át.

Továbbá, csütörtökön a FÓKUSZ Szociális Szolgálat vezetőjénél is járt a városvezető, és kért tájékoztatást. Molnár Tamás és munkatársai 130 – 140 idős gárdonyi lakosnak segítenek folyamatosan, egyelőre bírnak a feladattal. Tóth István megköszönte kiváló munkájukat és jelentős mennyiségű védőfelszerelést adott át az intézmény vezetőjének.

Fotó: Facebook

A városban működő összes orvosi praxis jelentős mennyiségű maszkot kapott a Polgármesteri Hivataltól.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában