Koronavírus Fejérben

2020.04.04. 07:25

Köszönetnyilvánítás Soponyán: fehér táblán piros szív

A fehér táblákon piros szív, rajta a felirat: „Köszönjük, hogy értünk dolgoztok!”. A soponyai önkormányzat a veszélyhelyzetben mindannyiunkért tevékenykedők további munkájához erőt és kitartást kíván.

V. Varga József

A táblák a falu kapujában a köszönet, az őszinte hála jelképei

Fotó: Önkormányzat

– A koronavírus-járvány kapcsán tapasztalható rendkívüli helyzetben szükségét éreztem annak, hogy mi, soponyaiak is köszönetet mondjunk az önzetlenségben élenjáróknak – kereste meg pénteken lapunkat Szücs Norbert polgármester.

– Köszönettel tartozunk az egészségügyi dolgozóknak (orvosoknak, ápolóknak, védőnőknek, gyógyszerészeknek), a mentőszolgálat és a rendvédelmi szervek munkatársainak, a bolti eladóknak és mindazon honfitársainknak, akik megfeszített munkával, emberfeletti erővel, óriási áldozatok árán, már hosszú hetek óta, magukat a vírusfertőzés közvetlen veszélyének kitéve mindannyiunkért dolgoznak.

A táblák a falu kapujában a köszönet, az őszinte hála jelképei
Fotó: Önkormányzat

Amint a faluvezető megfogalmazta: a kollektív köszönetnyilvánítás annak reményében történik, hogy ezzel a valamennyiünkért tevékenykedők további munkájához erőt, kitartást és motivációt adnak. Az irántuk érzett őszinte hálájukat a falu kapujában elhelyezett táblákkal fejezik ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában