szerdán emeljük fel a csemetéket!

2020.04.27. 07:10

Idén is részt vehetünk a Gyerekeket a magasba! rekordkísérletben

A Három Királyfi , Három Királylány Mozgalom idén is megrendezi nagy sikerű országos gyerekemelési rekordkísérletét, amely azonban a koronavírus okozta korlátozások miatt a virtuális térbe költözik.

FMH

Eger, 2019. május 11. Résztvevők az Emeljünk magasba minél több gyereket! című országos rendezvény egri állomásán 2019. május 11-én. A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom országos rekordkísérletével a család fontosságára kívánják felhívni a figyelmet. MTI/Komka Péter

Forrás: MTI

Fotó: Komka Péter

A SzéNa Egyesület a Családokért szervezésében Székesfehérvár idén is csatlakozik a kezdeményezéshez április 29-én. Tavaly több mint tízezer gyermeket emeltek magasba szüleik egyszerre az ország 25 városában és több határon túli településen a megrendezett családi napok és gyermekrendezvények keretében. Székesfehérváron már harmadik alkalommal szervezi meg az emelést a SzéNa egyesület. Ezzel mutatják meg, hogy a gyermek a legnagyobb értékünk és örömforrásunk, és hogy családban élni jó dolog. Idén is nagy gyermekemelésre hívnak minden szülőt, ám ezúttal az online térben április 29-én, szerdán 11 órakor. A gyerekekkel készült fotókkal mindenki mosolyt varázsolhat a rég nem látott nagyszülők, rokonok, barátok arcára. A szervezők azt kérik a csatlakozó családoktól, hogy az emelésről készítsenek fotót, és küldjék el a [email protected] e-mail-címre, vagy osszák meg azt az esemény Facebook-oldalán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában