Koronavírus Fejérben

2020.04.25. 07:10

Adományt kapott a Széchenyi István Műszaki Szakgimnázium és Szakközépiskola

A céges adományok segítségével a tantermekben meg lesz oldva az érettségi hanganyagának kihangosítása.

Héjj Vivien

Pénteken adták át az adományt Fotó: Fehér Gábor

Fotó: gaborfeherphoto

A fehérvári székhelyű, többek között multimédiás rendszerek gyártásával foglalkozó cég tizenkét darab vezeték nélküli hangszórót ajánlott fel a Széchenyi István Műszaki Szakgimnázium és Szakközépiskola részére azért, hogy ezzel is segítsék az intézményt és az itt érettségiző diákokat.

Pénteken adták át az adományt
Fotó: Fehér Gábor / FMH

– A járványügyi helyzet miatt maximum tíz tanulót ültethetünk le egy tanteremben, emiatt a nyelvi érettségi lebonyolításához sokkal több termet kell igénybe vennünk, így jóval több hangszóróra, magnóra lesz szükségünk. Az adomány segítségével minden tanteremben biztosítani tudjuk az érettségihez kapcsolódó hanganyagok lejátszását és megfelelő kihangosítását – tudtuk meg Horváth Lajostól, az intézmény igazgatójától. A cég képviseletében Német Tibor oktatási vezető adta át a tíz darab kisebb és két darab nagyobb méretű hangszórót iskola igazgatójának. A adományt felajánló cég már évek óta duális partnerkapcsolatban áll az intézménnyel. Jelenleg 32, elektronikai technikus és gépészeti képzésben tanuló fiatal szakmai fejlődését támogatja a cég. A mostani helyzetben digitális oktatás keretében segítik a diákok gyakorlati felkészülését.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában