Koronavírus Fejérben

2020.03.23. 12:30

Kezdetét vette a #maradjotthon online kihívás Székesfehérváron

A megyei jogú város a kötelezően rárótt feladatokon túl tesz a lakosság hangulatáért is, ezért elindította a #maradjotthonFehérvár online kihívást. A verseny tematikája minden héten más és más, most éppen az „Értük maradok otthon!” a téma.

feol.hu

Fotó: Pixabay

- Mindig hittem abban, hogy az önkormányzatnak és a polgármesternek nemcsak a város üzemeltetése, fejlesztése a feladata, hanem a város hangulatáért is tennie kell – áll a Cser-Palkovics András által kiadott közleményben. Az önkormányzat célja nem más, mint hogy a kreativitás tüzén felszított játékszenvedélyt a humor üllőjén addig kovácsolják a város polgárai, amíg mosolyt nem csalnak vele a bezárt lelkek aggódó arcára is. A legfontosabb az idősebb családtagok védelme, ezért is a mostani tematika: Értük maradok otthon! A tegnap indult játék abból áll, hogy minden lehetőséget és modern eszközt bevetve mutassák be a lakosok, milyen kihívásokkal kell megküzdeniük azoknak, akik otthon maradnak. Fotózzák le, rögzítsék videón, hogy mitől olyan ellentmondásos ez a helyzet. Tegnap például kint esett a hó, és a tavaszt várók bezárt ablakokból nézték, és már nem is akaródzott annyira kimenni. A nevezéshez nem kell mást tenni, mint a heti témában készült képet, rövid videót, kreatív anyagot eljuttatni a maradjotthon@szekesfehervar. hu e-mail-címre, az adott héten péntek éjfélig. A szombati eredményhirdetések dobogósai a veszélyhelyzetet követő időszakban a város vendégei lehetnek egy-egy színházi vagy balettélményre, városházi túrára és ajándékcsomagra. Minden szombaton lesz eredményhirdetés, és mindig vasárnap tárják a nyilvánosság elé az újabb versenykiírás részleteit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában